Українська
Українська
Русский
Русский
вул. Новозабарська 2/6,
м. Київ, 04074, Україна

Тел./Факс: (044) 501 90 44,
e-mail: office@sklo.kiev.ua

На главную Відправити листа
ПОШУК

Останні новини

Скло - партнер "Літа-2018"

29-04-2018
Скло -  партнер

Незабаром літо – час відпусток, коли хочеться пити життя великими ковтками, отримувати задоволення та відпочивати. Це завжди незабутня пора насолоди освіжаючими напоями, вдень – безалкогольними (мінеральна вода, лимонади, соки), а під вечір – вже як вийде.

Усім знайомі перевірені та надійні варіанти, які найкраще смакують влітку: білі та рожеві вина, ігристі або шампанське.

Ми  ж розкриємо Вам секрет, як ці традиційні напої перетворити у справжню сенсацію.

Для любителів ніжних та вишуканих коктелів пропонуємо 2 хіти 2018 року. Перший на основі солодких полуниць, другий – на основі запашних персиків.

Ці коктейлі освіжать, розвеселять, знімуть втому та подарують безтурботність і піднесений настрій. П’ються легко і є ідеальними як для романтичного вечору, так і для гучної вечірки.

Що приємно - приготувати коктейлі легко навіть у домашніх умовах. Вони вимагають мінімум інгредієнтів і часу.

Коктейль «Россіні»

Трішки історії

Усі знають, що Россіні – це один із найвеличніших італійських композиторів. А ось про його кулінарний талант і гурманство відомо не усім. А тим часом автор музики до «Отелло» і «Севільського цирульника» прекрасно розбирався в винах і є автором багатьох рецептів, що стали класикою кулінарії.  На думку композитора: хороша кухня і музика беруть початок з єдиних коренів.

Серед шеф-кухарів навіть ходить жарт, що Россіні неодмінно став би відомим гастрономом 19-го століття, якби перед цим не встиг прославитися як композитор.

Як приготувати Россіні?

Із полуниць необхідно зробити пюре, можна у блендері.

Додати цукрову пудру.

Перекласти у високий фужер і долити ігристого вина.

В ідеалі повинні використовуватися «Спуманте брют», «Просекко», «Асті», але смаку не зіпсує і звичайне - напівсухе або брют.

Обсяг вина - близько 120 мл.

Коктейль слід добре перемішати, а край прикрасити полуничкою. 

За бажанням – додайте льоду.

Інший напій – "Белліні"

 

Дуже спілі персики необхідно очистити від шкірки та зробити з них пюре.

на пляшку шампанського вам потрібно буде 5 великих персиків.

У пюре додаємо 2 столові ложки цукрової пудри та лід.

Далі знову збиваємо у блендері до однорідної маси.
Далі відкриваємо шампанське або просекко.

І по бокалах!